Φιλοξενία Σκύλων Χανιά

Πριν την φιλοξενία του τετράποδου φίλου σας, σας προσκαλλούμε στο Dog Village να γνωριστούμε με εσάς και το κατοικίδιο σας, να δείτε τις εγκαταστάσεις μας από κοντά καθώς και να ενημερωθείτε για την ποιότητα των υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε στον σκύλο σας.

Τα δωμάτια φιλοξενίας που διαθέτουμε πληρούν τις ιδαίτερα απαιτητικές προδιαγραφές που ορίζονται από την Ελληνική Νομοθεσία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλοι οι χώροι της πανσιόν είναι άνετοι και ασφαλείς για την διαμονή του κατοικιδίου σας. Ο κάθε σκύλος έχει το προσωπικό του δωμάτιο διαστάσεων 2x2x3 μέτρα εσωτερικού χώρου και 2x2x2 μέτρα εξωτερικού χώρου. Το πάτωμα αποτελείται από αντιολισθητικά πλακάκια και στην οροφή του κτιρίου είναι τοποθετημένο πάνελ για θερμομόνωση. Επιπλέον υπάρχει χώρος για την βόλτα του σκύλου καθώς και για την εκτόνωση - εκγύμνασή του. Κάθε σκύλος βγαίνει βόλτα δύο φορές την ημέρα τουλάχιστον, υπό την επίβλεψη μας χωρίς να έρχεται σε επαφή με άλλα σκυλιά. Το κάθε δωμάτιο διαχωρίζεται από τα άλλα με τοίχο ώστε να εμποδίζεται η άμεση επαφή των σκύλων μεταξύ τους.

Τις πρωϊνές ώρες και κατά την απουσία του τετράποδου φίλου σας στον προαύλιο χώρο το δωμάτιο καθαρίζεται και απολυμαίνεται, ενώ αν χρειαστεί ο καθαρισμός του επαναλαμβάνεται όσες φορές είναι απαραίτητο ημερησίως ώστε ο σκύλος σας να βρίσκεται σε καθαρό χώρο. Μετά την αναχώρηση κάθε σκύλου τα δωμάτια καθώς και τα δοχεία νερού και φαγητού απολυμαίνονται ώστε ο σκύλος σας να τα βρει όλα καθαρά κατά την άφιξη του. Μέσα σε κάθε δωμάτιο υπάρχει δοχείο νερού το οποίο πάντα φροντίζουμε να είναι γεμάτο με  φρέσκο νερό ενώ όσον αφορά το γεύμα του (ποσότητα και συχνότητα) ακολουθούμε το πρόγραμμα που θα μας καθορίσετε εσείς. Στον εσωτερικό χώρο των δωματίων ακούγεται όλο το 24ωρο κλασσική μουσική η οποία χαλαρώνει και ψυχαγωγεί το κατοικίδιο σας.


Σε όλα τα παράθυρα είναι τοποθετημένες σίτες για να αποτρέπεται η είσοδος κουνουπιών και σκνιπών ενώ τις νυχτερινές ώρες χρησιμοποιούνται και ηλεκτρικές συσκεύες εντομοαπώθησης. Ο χώρος φιλοξενίας των κατοικίδιων σας επιβλέπεται από εμάς όλο το 24 ώρο αφού το ξενοδοχείο βρίσκεται στο ίδιο οικόπεδο με την οικία μας.