Εκπαίδευση Σκύλων Χανία

Ο σωστός τρόπος επικοινωνίας με το κατοικίδιό σας καθώς και η αναγνώριση, ανάδειξη και αξιοποίηση των ικανοτήτων του είναι αυτά που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της ιδανικής μεταξύ σας σχέσης.

Στο Dog Village, πριν την έναρξη μαθημάτων εκπαίδευσης, πραγματοποιούμε ραντεβού μαζί σας στο οποίο αξιολογούμε τόσο τις ανάγκες του φίλου σας όσο και τις δικές σας επιθυμίες, ώστε να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα εκπαίδευσης (προεκπαίδευση, βασική υπακοή, άρνηση τροφής, καθήκοντα προστασίας, διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς).

Η προεκπαίδεση σκύλων μπορεί να αρχίσει από την ημέρα που το κουτάβι θα έρθει στο σπίτι. Η εκπαίδευση στην βασική υπακοή ή την διόρθωση συμπεριφοράς και άρνηση τροφής μπορεί να ξεκινήσει από την ηλικία των 6-8 μηνών ενώ η εκπαίδευση για καθήκοντα φύλαξης ακολουθείται μόνον μετά τη βασική υπακοή και συνήθως ξεκινά σε ηλικία 18 - 24 μηνών. Οποιοδήποτε πρόγραμμα εκπαίδευσης από τα παραπάνω γίνεται με θετικές μεθόδους χωρίς χρήση βίας υπό την επίβλεψη - παρουσία σας και η εκμάθηση του κατοικιδίου σας στηρίζεται στην συνεχή επανάληψη και επιβράβευσή του.

Το Dog Village παρέχει επιπλέον στους "μαθητές" του μαθήματα ομαδικής εκπαίδευσης που θα διοργανώνονται είτε στον χώρο μας είτε σε διάφορα μέρη της πόλης με στόχο την συνεχή υπενθύμιση των βασικών εντολών αλλά και την κοινωνικοποίηση των σκύλων σας με άλλα σκυλάκια και ανθρώπους.

Το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει ο σκύλος σας στον χώρο μας για την εκπαίδευσή του, η παρουσία σας είναι επιθυμητή και απαραίτητη.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι γρήγορες και απαιτητικές συνθήκες της σύγχρονης ζωής πιθανόν να μην σας επιτρέπουν να διαθέτετε αρκετό χρόνο συμμετοχής σας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η συμμετοχή σας όμως είναι απαραίτητη για την κατανόηση από μέρους σας των σωστών τρόπων επικοινωνίας με τον φίλο σας, αφού η εκπαίδευσή του δεν ολοκληρώνεται με την δική μας μόνο εργασία, αλλά και με την δική σας καθημερινή ενασχόληση για την υπενθύμιση στον σκύλο των όσων διδάχθηκε κατά την εκμάθηση.

Η εκπαίδευση του πιστού σας φίλου οφείλει να είναι μία διαρκής και ευχάριστη διαδικασία τόσο για εσάς όσο και για τον σκύλο σας.

Το Dog Village, σε όλα τα στάδια ανάπτυξης του σκύλου σας, είναι μαζί σας για να σας βοηθήσει να κάνετε την συμβίωση με τον τετράποδο φίλο σας καλύτερη. Είμαστε στην διάθεση σας για πληροφορίες ή και απορίες σας σχετικά με θέματα εκπαίδευσης του πιστού φίλου που ήδη έχετε ή και που σκέφτεστε να αποκτήσετε.